Tuig in de haven

tuigage van boten

Wie kent hem niet? De Hiswa. Het is bijna 25 jaar geleden dat ik voor het eerst van de naam hoorde. Echt iedereen ging ernaar toe. Bij ons in de haven. Dit jaar vond ik het daarom toch wel eens tijd worden om er heen te gaan namens LaurganiQ. Met de trein van Delft naar Amsterdam duurde een uur. Deze keer was NS in een goede bui. De trein reed op tijd. Vanaf Amsterdam Centraal was het even zoeken naar de pont over het IJ. Het GVB Amsterdam was zo aardig geweest om gratis het vervoer per pont naar de Hiswa te water te regelen. De tocht viel helaas vrij letterlijk in het water. Het regende. Vrijdag 4 september was niet één van de 130 droge dagen die Nederland per jaar heeft. De hal was overdekt, dus het was racen met paraplu tot de ingang.

Voor wie een boot te weinig heeft biedt botentekoop.nl een advertentieplatform. Ik liep dankzij deze website direct met een tas vol papier langs de stands.

De tocht eindigde op de boot van No Limit Ships BV. Een van de drie hosts vertelde mij dat er nog wel wat verbeterd kon worden aan zijn Raymarine software. Hij wilde graag 4 motoren kunnen toevoegen om te monitoren. Geïnteresseerde ICT-ers kunnen zich melden bij LaurganiQ.

Diverse ankers

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s