Navigatie in ‘The Old Fashioned Way’.

Ochtendzaken. Bij LaurganiQ begint de dag net iets eerder dan bij de meeste andere bedrijven. 7 uur in de ochtend is een hele normale tijd om achter de computer te gaan zitten. Met de gordijnen open en een lamp op de achtergrond. De ochtend moet namelijk wel gezien worden. Tijdens zo’n ochtend zijn de folders voor de ‘Effectieve Marketing’ bijeenkomst op 14 september ontworpen. Tijd om op de fiets te stappen. Folders moeten nu eenmaal gedrukt worden, en printen is sneller. Dus bij LaurganiQ worden eenvoudige folders geprint.

Sieca printbedrijf Delft

Printen, waar doe je dat? In Delft is er een Copyshop in het centrum. Makkelijk bereikbaar tegenover het station. Daar ging ik de vorige keer naartoe. En nu dus nooit meer. Geen fan van de eigen folders snijden. Duurt ook een beetje lang, want met de hand kun je geen stapel folders in een keer snijden. Ramp! Google maar weer ingezet. Er zijn nog twee andere Copyshops in Delft. Volgens Google. De eerste die ik belde was bij de TU. Dus daar mag je ook zelf printen en snijden. Geen moeite gedaan om erachter te komen of je ook zonder studentenkaart kunt printen. Er is namelijk ook een Repro op het bedrijventerrein bij de Kruithuisweg. Sieca Repro heet het http://www.sieca.nl/file/1/1/1/Homepage.html. Heel hard gefietst en toen weer heel hard terug gefietst. Navigatie zonder TomTom, Mio of Garmin is nu eenmaal lastig. Bij LaurganiQ gaat fietsen nog op ‘The Old Fashioned Way’. Even gebeld met een hele aardige dame van Sieca Repro en nog een keer naar het bedrijventerrein gereden. Het gebouw staat namelijk uit het zicht voor iedereen die niet met de boot komt. Handig!

Effectieve Marketing Event

Mijn bestanden kon ik achterlaten. De volgende dag zelf teruggebeld omdat Sieca blijkbaar was vergeten om mij te vertellen dat de printjes klaarlagen. Veel gefietst dus, maar de folders zijn helemaal klaar. En ik heb ook nog een hele leuke hond ontmoet bij Sieca. Helaas kon ik die niet meenemen. Mocht je zelf bij Sieca Repro langs moeten dan is hier een foto van het gebouw (aan het water!) en een kaartje. Voor de ‘Effectieve Marketing’ bijeenkomst van LaurganiQ kun je een kaartje kopen via deze link http://www.laurganiq.nl/EffectieveMarketingNL.html.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s